TermoIzolatii

3 beneficii ale izolației cu spumă poliuretanică ( infografic )

3 Avantaje Ale Izolație Cu Spuma Poliuretanică

Dacă doriți să izolați sau să refaceți izolația în casa dvs., izolația cu spumă prin poliuretanică este un subiect despre care merită să aflați mai multe . Acest tip de izolație este costisitor, dar beneficiile sale compensează costul mai mare pe termen lung. Iată 3 beneficii ale izolației cu spumă poliuretanică.

Izolatie Cu Spuma Poliuretanică

  1. Când utilizați izolație cu spumă prin poliuretanică, spuma se extinde și etanșează toate fisurile minuscule care pot fi greu de umplut cu alte materiale de izolație. Când îți izolezi casa, poate fi dificil să acoperi toate crăpăturile și fisurile minuscule din fiecare spațiu izolat. Acest tip de izolație termică ajută la blocarea frigului și ajută la menținerea căldurii în interiorul clădirii, reducând astfel foarte mult factura la energie.
  2. Utilizarea izolației cu spumă poliuretanică vă va ajuta să minimizați alergenii și să preveniți suferința celor din casă care au alergii. Alergenii își găsesc drumul în casa ta prin pereți, nu întotdeauna prin ferestre, așa cum ai putea crede. De asemenea, veți putea evita dăunătorii, deoarece această izolație cu spumă poliuretanică nu este un habitat ideal pentru rozătoare și alți dăunători casnici.
  3. Izolația cu spumă poliuretanică este mai durabilă decât alte opțiuni de izolare termică . Spuma de polistiren și fibra de sticlă se lasă și/sau se sparge în timp și nu rezistă bine condițiilor meteorologice dure. Spuma poliuretanică se extinde și se formează în spațiu, apoi se întărește și nu se mișcă. Acest lucru va permite să treacă câțiva ani fără să vă faceți griji cu privire la înlocuirea izolației termice.

Infografic Izolatie Cu Spuma

După cum puteți vedea, există câteva beneficii fantastice de a folosi izolația cu spumă poliuretanică pentru izolarea termică a locuinței tale, iar costul inițial  pare mic în comparație cu ceea ce veți economisi pe termen lung.

Dacă sunteți gata să instalați izolație cu spumă prin pulverizare în casa dvs., sunați-ne pentru a vă programa astăzi aplicarea spumei poliuretanice pentru casa ta!.

 

Dacă sunteți gata să instalați o izolație termică cu spumă poliuretanică în casa dvs., completați formularul alăturat pentru a solicita cât mai multe informații despre izolarea cu spumă poliuretanicăsau pentru a vă programa chiar astăzi aplicarea spumei poliuretanice pentru casa ta!.

Completează formularul de mai jos și în cel mai scurt timp un reprezentant greeninsulation te va contacta

Imagine Captcha
author-avatar

About Green Insulation

Green Insulation este o companie ce ofera clientilor sai o metoda de izolatie eficienta si de durata. pentru izolatii utilizam spuma poliuretanica si poliuree de cea mai buna calitate, produsa de cei mai mari producatori la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.