Hidroizolatii

Avantajele hidroizolației cu poliuree

Avantajele Hidroizolației Cu Poliuree - De Ce Să Alegi Această Modalitate De Hidroizolare A Casei?

Avantajele hidroizolației cu poliuree – De ce să alegi această modalitate de hidroizolare a casei?

Avantajele hidroizolației cu poliuree – Este foarte important ca locuințele să fie bine hidroizolate, astfel încât confortul să fie unul sporit în interiorul acestora. Astfel, poți să te orientezi către hidroizolarea casei cu poliuree, care reprezintă o alegere foarte bună. Hidroizolația cu poliuree oferă extrem de multe avantaje, pe care este necesar să le iei la cunoștință.

Citește în continuare articolul și află de aici de ce trebuie să alegi această variantă de hidroizolare a căminului.

Iată avantajele pe care le oferă hidroizolarea cu poliuree si de ce să alegi această modalitate de hidroizolare a casei?:

  • Impermiabilitate

Acest material este impermeabil 100%. Este produsul folosit la hidroizolarea piscinelor , fundațiilor în apa, navelor  maritime si avioanelor…

  • Durabilitate

Printre cele mai importante avantaje ale poliureei se numără durabilitatea.

Diverse teste au confirmat că straturile de poliuree au o speranță de viață de aproximativ 100 de ori mai mare decât cele mai multe produse concurente. În plus, acoperirile cu poliuree nu se îngălbenesc odată cu trecerea timpului, la fel cum se întâmplă cui majoritatea celorlalte tipuri de acoperiri.

Astfel, poliureea este extrem de durabilă, motiv pentru care merită să îți îndrepți atenția către această variantă de hidroizolare a casei.

  • Rezistență mare la impact

În ceea ce privește rezistența la impact, poliureea este una dintre cele mai puternice și mai durabile variante de hidroizolație de pe piață. Acest lucru face ca poliureea să fie potrivită pentru foarte multe spații, printre care se numără piscinele și podurile.

Cu alte cuvinte, nu trebuie să înlocuiești hidroizolația cu poliuree, chiar dacă aceasta este supusă unor anumitor șocuri, deoarece poliureea rămâne intactă, chiar și la cele mai mari presiuni.

  • Viteză mare de întărire

Poliureea se întărește mult mai rapid față de alte materiale, lucru care contribuie la hidroizolarea rapidă a întregii locuințe și la obținerea unor rezultate finale deosebite.

Acoperirea este, de asemenea, mai rezistentă la zgâriere, zdrobire, rupere și țesătura sa este capabilă să ofere un grad mai mare de elasticitate atunci când este pulverizată.

  • Elasticitate sporită

Poliureea este extrem de elastică. Aceasta se alungește extrem de tare, fără să se rupă, și își menține elasticitatea chiar și la -40°C.

Acest lucru nu este întâlnit în cazul altor tipuri de hidroizolații, fapt ce evidențiază calitatea poliureei. Prin urmare, poliureea reprezintă un material premium, ce se găsește la prețuri destul de ridicate, dar care oferă mult mai multe beneficii față de alte tipuri de hidroizolații.

  • Aplicare ușoară

Poliureea se aplică extrem de ușor, așa că ai toate motivele pentru care să te orientezi către această opțiune de hidroizolare a căminului. Pe lângă faptul că se întărește extrem de rapid, aplicarea de poliuree nu presupune efort susținut.

Cu toate acestea, este recomandat să nu aplici pe cont propriu acest tip de hidroizolație, ci să ceri ajutorul unei echipe de profesioniști. În acest fel, te asiguri că totul iese ca la carte și că ești mulțumit de rezultat, într-un timp foarte scurt și optim.

În cele din urmă, toate avantajele hidroizolației cu poliuree prezentate mai sus sunt extrem de importante, motiv pentru care nu le poți trece cu vederea. Astfel, dacă îți dorești o casă trainică, foarte bine realizată, în care confortul să fie la cote maxime, alege hidroizolația cu poliuree de la green insulation care nu are cum să te dezamăgească.

Galerie hidroizolației cu poliuree

author-avatar

About Green Insulation

Green Insulation este o companie ce ofera clientilor sai o metoda de izolatie eficienta si de durata. pentru izolatii utilizam spuma poliuretanica si poliuree de cea mai buna calitate, produsa de cei mai mari producatori la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.