Calculator pret izolatie cu spuma poliuretanica celula deschisa

Calculeaza acmum preturile pentru izolatii cu spuma poliuretanica pentru padoseala
Calculator Pret Izolatie Termica Cu Spuma Poliuretanica

Calculator pret izolatie cu spuma poliuretanica celula deschisa

Izolatia termica este esentiala pentru reducerea costurilor de incalzire si de racire pentru casa ta. Ce tip de izolatie este cea mai potrivita pentru casa ta? Este o intrebare la care cu greu se poate raspunde daca nu esti un expert in domeniul izolatiilor termice. pentru a veni in ajutorul tau am realizat acest calculator pentru a vedea costurile de izolare cu spuma poliuretanica ce te vor ajuta sa indentifici rapid tipul si costurile pentru izolatia termica a casei tale si astfel sa economisesti la facturile de energie!

Foloseste acest Calculator pret izolatie cu spuma poliuretanica celula deschisa, pentru a face o estimare a costurilor de aplicare a spumei poliuretanice.

Atentie! Pretul este valabil pentru suprafete, izolate cu spuma poliuretanica, de minim 100 m.

Calculator pret izolatie cu spuma poliuretanica celula deschisa

Izolatie cu spuma poliuretanica cu celula deschisa – Este o spumă cu densitate scăzută, în general de 8 kg/m3, cu o performanță termică asemănătoare cu cea a materialelor clasice, având un coeficient de conductivitate λ~0.036 – 0.039 W/(m.K). Fiind o spumă moale, spuma cu celulă deschisă mai este denumită și spumă flexibilă.

Această izolatie cu spuma poliuretanica celula deschisa este potrivită în special la poduri, pentru umplerea pereților, a tavanului și a planșeului, această spumă permite pătrunderea aerului și dacă nu este aplicată corect, implicit a umezelii.

Spuma poliuretanica cu celulă deschisă conține celule care nu sunt complet încapsulate. Cu alte cuvinte celulele sunt lăsate deschise. Acest lucru îi conferă spumei aspectul moale și flexibil.

Datorita celulelor deschise, aerul poate trece cu ușurință prin spumă, așa cum ar trece și prin vata bazaltică, de exemplu. Aceasta izolatie cu spuma poliuretanica, cu celula deschisă asigură astfel un bun flux de aer, astfel este asigurata aerisirea spatiului izolat.

Dacă încăperea în care s-a aplicat spuma poliuretanica cu celula deschisa este însă încălzită, exista riscul de apariție a condensului pe timp de iarnă, deoarece aerul cald va trece de spuma și va ajunge în contact cu un mediu rece, cum ar fi astereala sau învelișul acoperișului.

Atentie!

  • Pretul include materialul, manopera si transportul.
  • Pretul este valabil pentru suprafete izolate de minim 100 m.

Comanda acum un serviciu de izolare cu spuma poliuretanica

Comanda acum un serviciu de izolatie cu spuma poliuretanica