Aceastas izolatie cu spuma poliuretanica Sistem Confort Maxim este rezlizat din spuma poliuretanica celula inchisa de 3 Cm si Spuma poliuretanica celula deschisa 12 Cm.

Calculator pret izolatie cu spuma poliuretanica sistem confort maxim

Calculeaza acum preturile pentru izolatie cu spuma poliuretanica sistem Confort Maxim!
Calculator Pret Izolatie Termica Cu Spuma Poliuretanica

Calculator pret izolatie cu spuma poliuretanica Sistemul de Confort Maxim

Izolatia termica este esentiala pentru reducerea costurilor de incalzire si de racire pentru casa ta. Ce tip de izolatie este cea mai potrivita pentru casa ta? Este o intrebare la care cu greu se poate raspunde daca nu esti un expert in domeniul izolatiilor termice. pentru a veni in ajutorul tau am realizat acest calculator pentru a vedea costurile de izolare cu spuma poliuretanica, ce te vor ajuta sa indentifici rapid tipul si costurile pentru izolatia termica a casei tale si astfel sa economisesti la facturile de energie!

Foloseste acest Calculator pret izolatie cu spuma poliuretanica Sistemul de Confort Maxim , pentru a face o estimare a costurilor de aplicare a spumei poliuretanice pentru proiectul tau.

Atentie! Pretul este valabil pentru suprafete, izolate cu spuma poliuretanica, de minim 100 m.

Calculator pret izolatie cu spuma poliuretanica Pechet Confort Maxim

Izolatie cu spuma poliuretanica sistemul confort maxim

Izolatie cu spuma poliuretanica sistemul confort maxim este un sistem de izolatie green insulation, format dintr-un sistem tip mixt de izolatie termica, cu celula inchisa si celula deschisa, sistemul asigurând un confort maxim.

Acest tip de izolatie se aplica astfel:

  1. Spuma cu celula inchisa: 3 Cm.
  2. Spuma cu celula deschisa: 12 Cm.

Combinand cele doua tipuri de spuma poliuretanica ( spuma cu celula inchisa si spuma cu celula deschisa ), se obtine maximul de beneficii ale acestui sistem de izolatie termica

  • Izolatia cu spuma cu celulă închisa este o spumă dură, rigidă, cu densitate mare, de 30-40 kg/m3 și cu un coeficient de conductivitate termică excelent λ~0.021 W/(m.K). Datorită durității sale, această spumă mai este denumită și spumă rigidă.
  • Izolatia cu spuma cu celulă deschisa este o spumă cu densitate scăzută, în general de 8 kg/m3, cu o performanță termică asemănătoare cu cea a materialelor clasice, având un coeficient de conductivitate λ~0.036 – 0.039 W/(m.K). Fiind o spumă moale, spuma cu celulă deschisă mai este denumită și spumă flexibilă.

Combinand cele doua tipuri de spuma poliuretanica ( celula inchisa si celula deschisa ), se obtine maximul de beneficii ale acestui sistem de izolatie. Izolatia cu spuma poliuretanica aplicata in sistem confort maxim este ideală pentru o izolare atât în spatii comerciale cât și pentru case ce necesită cel mai bun factor de transfer termic și o protecție sporită la umezeală, infiltrații sau mucegai.

Atentie!

  • Pretul include materialul, manopera si transportul.
  • Pretul este valabil pentru suprafete izolate de minim 100 m.

Comanda acum spuma poliuretanica sistem confort maxim

Comanda acum un serviciu de izolatie cu spuma poliuretanica