Fonoizolatii cu spuma, Izolatii exterioare cu spuma, Izolatii interioare cu spuma, TermoIzolatii

De ce izolația cu spumă poliuretanică este cea mai bună alegere pentru casa ta

De Ce Izolația Cu Spumă Poliuretanică Este Cea Mai Bună Alegere Pentru Casa Ta

De ce izolația cu spumă poliuretanică este cea mai bună alegere

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a îmbunătăți izolarea casei dvs., izolația din spumă poliuretanică este o opțiune excelentă. Spuma poliuretanică este un tip de izolație termică care are multe beneficii.

Printre beneficiile izolației din spumă poliuretanică se numără reducerea zgomotului, rezistența la umiditate și o creștere a valorii casei dvs. În această postare, vom discuta mai în detaliu beneficiile izolației din spumă poliuretanică.

Izolația din spumă poliuretanică este eficientă din punct de vedere energetic

Atunci când căutați o modalitate de a vă izola casa, aveți o mulțime de opțiuni.

Puteți opta pentru fibră de sticlă, celuloză, vată minerală sau chiar plăci de spumă. Dar dacă sunteți în căutarea celei mai bune izolații pe care banii o pot cumpăra, atunci ar trebui să alegeți izolația din spumă poliuretanică.

Spuma poliuretanică este singurul material izolator care datorita faptului ca este aplicat prin spraiere nu creeaza goluri si nici punti termice

Spuma poliuretanică este cel mai eficient tip de izolație de pe piață. Are o valoare R de 6,5 pe centimetru, ceea ce înseamnă că poate opri transferul de căldură mai bine decât orice alt tip de izolație.

Izolația din spumă poliuretanică NU este toxică

Izolația din spumă poliuretanică este o alegere excelentă pentru casa dvs. deoarece este netoxică si este ECOLOGICA

În timp ce izolația din fibră de sticlă poate conține formaldehidă, izolația din spumă poliuretanică nu conține. Formaldehida este un carcinogen cunoscut, așa că este important să alegeți o izolație care nu o conține.

Izolația din spumă poliuretanică este, de asemenea, non-iritantă. Nu va provoca iritații ale pielii, așa cum poate face izolația din fibră de sticlă, și nu va agrava alergiile, așa cum pot face unele alte tipuri de izolație.

Izolația din spumă poliuretanică este rezistentă la mucegai si alti fungi

Mucegaiul sunt probleme comune în locuințe și pot cauza o varietate de probleme de sănătate. Mucegaiul poate provoca probleme respiratorii, iritații ale pielii și chiar probleme neurologice.

Izolația din spumă poliuretanică este rezistentă atât la mucegai, deci este cea mai bună alegere pentru casa dvs. dacă doriți să vă protejați familia de aceste substanțe dăunătoare. Nu numai că este rezistentă la mucegai, dar este rezistentă și la foc și la dăunători.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de izolare sigure și sănătoase, spuma poliuretanică este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Izolația din spumă poliuretanică izoleaza fonic

Unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizării izolației din spumă poliuretanică este că este extrem de eficientă în blocarea sunetului. Fie că încercați să reduceți zgomotul din exterior sau să împiedicați sunetul să treacă prin pereți și tavane, spuma poliuretanică este o alegere excelentă pentru fonoizolatii.

Nu numai că este un blocant de zgomot eficient, dar este și un izolator excelent. Acest lucru înseamnă că locuința dvs. va rămâne caldă iarna și răcoroasă vara, ceea ce duce la facturi mai mici la energie. Vorbim despre un câștig-câștig!

Izolația din spumă poliuretanică este ecologică

Unul dintre cele mai bune lucruri despre izolația din spumă poliuretanică este că este ecologică. Nu conține substanțe chimice sau poluanți dăunători și este, de asemenea, reciclabilă.

Acest lucru o face o opțiune excelentă pentru cei care caută un material de izolație care nu este doar eficient, ci și durabil. Izolația din spumă poliuretanică este o modalitate excelentă de a vă menține casa eficientă din punct de vedere energetic și, în același timp, de a vă face partea dvs. de protecție a mediului.

De ce izolația cu spumă poliuretanică este cea mai bună alegere pentru casa ta

Există multe beneficii ale utilizării izolației din spumă poliuretanică în casa dumneavoastră. Este o izolație termică care poate ajuta la menținerea casei dvs. mai caldă iarna și mai răcoroasă vara. Este, de asemenea, o barieră împotriva umezelii, ceea ce poate ajuta la protejarea casei dvs. împotriva deteriorării cauzate de umiditate. Izolația din spumă poliuretanică este, de asemenea, o barieră fonică, care poate ajuta la reducerea zgomotului din exterior și din interiorul casei dvs. Spuma poliuretanica este singurul material izolator care rezolva trei cerinte majore printr-o singura aplicare.

Desprea avantajele spumei poliuretanice față de alte materiale de izolare, am mai discutat și în articolul precedent ( Avantajele spumei poliuretanice față de alte materiale )

Spuma poliuretanica este termo-hidro-fono izolatoare

Izolarea casei este o necesitate pentru creșterea eficienței și confortului casei. Izolația cu spumă poliuretanica este cea mai buna soluție de pe piață pentru a maximiza eficacitatea și a minimiza costurile pe termen lung. Întrucât există atât de multe beneficii pentru acest tip de izolație, echipa Green Insulațion vă oferă consultanță gratuită dacă aveți întrebări.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe motive pentru care ar trebui să folosești izolație cu spumă poliuretanica în casa ta!

 

author-avatar

About Green Insulation

Green Insulation este o companie ce ofera clientilor sai o metoda de izolatie eficienta si de durata. pentru izolatii utilizam spuma poliuretanica si poliuree de cea mai buna calitate, produsa de cei mai mari producatori la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.