Poliuree
De ce sa folosesti poliuree in cadrul proiectului tau de constructii?
Poliureea are o perioada minima de viata de 30 de ani!
Izolatiile cu poliuree sunt foarte utilizate in domeniul hidroizolatiilor deoarece ofera numeroase avantaje celor care isi doresc o lucrare la cele mai inalte standarde de calitate.
Lucrarile in cadrul carora se foloseste poliuree trebuie executate in anumite conditii si la o temperatura optima, de catre personal calificat, care cunoaste foarte bine modul de aplicare dar si calitatile acestui material remarcabil.
Suprafata pe care poliureea este aplicata trebuie sa fie degresata si uscata, astfel incat materialul sa poate fi aplicat in cele mai bune conditii.
Atunci cand pentru unele acoperisuri constructorii opteaza pentru hidroizolatia cu poliuree, ele vor fi executate la standarde superioare de calitate. Acest material se caracterizeaza prin numeroase calitati care il fac o alegere primordiala pentru multi constructori ce doresc sa ofere clientilor lor cele mai bune lucrari.
Spuma poliureeica ramane rezistenta in timp ( pana la 30 de ani ), isi pastreaza calitatile indiferent de temperatura la care este expusa aceasta de-a lungul timpului.
Membrana poliureeica rezultata in urma aplicarii unui strat de poliuree este foarte rezistenta la diferiti factori chimici si mecanici, care o pot influenta in timp, inclusiv la radiatiile ultraviolete. Suprafetele pe care stratul de poliuree este aplicat, pot fi unele expuse riscului de zgariere si astfel, riscul de deteriorare al stratului protector poate creste si el, ceea ce in cazul poliureei nu se intampla.
Aderenta stratului de poliuree aplicat este foarte buna, indiferent daca e vorba de otel sau de beton. Cei care opteaza pentru poliuree ca hidroizolator isi asigura o foarte buna protectie inclusiv in privinta protectiei impotriva unor substante corozive, nu numai impotriva apei si a umiditatii.
Utilizare poliuree
Utilizarea poliureei acopera o gama foarte larga de lucrari, calitatea asigurata de acest material deosebit fiind la cel mai inalt nivel.
Astfel, poliureea se foloseste la sursele de apa potabila, in cazul tancurilor si tevilor din otel, pentru protectia unor rezervoare impotriva infiltratiilor de substante straine, la amenajarile de baraje si la lucrarile hidrologice complexe, dar si in cazul acoperisurilor, teraselor si hidroizolarii podurilor si viaductelor.
Hidroizolatia cu poliuree este usor de facut si nu implica unele costuri excesive pentru cei care doresc sa se asigure ca nu vor avea probleme prea mari in viitor cu hidroizolatia cladirii in care locuiesc sau a unor alte obiective.
Lucrarile de izolare cu poliuree pot fi executate atat in cazul izolarii cladirilor cu destinatie rezidentiala, cat si in cazul celor industriale. Daca este aplicat conform normelor de siguranta si calitate, stratul de poliuree ofera de fiecare aceeasi calitate ridicata tuturor beneficiarilor unor lucrari de hidroizolatie.
Suprafata pe care acest strat este aplicata trebuie pregatita asa cum trebuie, conform normelor stabilite de producator. Doar astfel va puteti asigura ca aveti parte de cea mai buna calitate a lucrarii si ca nu veti fi nevoit sa o refaceti prea curand.
Utilizarea acestui material in diferite domenii si pentru diverse aplicatii face din poliuree o solutie de hidroizolatii preferata de tot mai multi constructori si specialisti in acest domeniu. Ei inteleg faptul ca o lucrare de calitate poate fi executata in cele mai bune conditii folosind poliuree pentru diverse lucrari izolatii si hidroizolatii.