Hidroizolatii oriunde in Romania

Servicii Fatade Ventilate

Green Insulation va ofera cele mai bune solutii pentru fatade ventilate

Fatade ventilate pentru cladiri rezidentiale si comerciale

  • Fatade ventilate au o perioada minima de viata de 50 de ani!

Atunci cand cauti o solutie de Fatade ventilate pentru locuinta ta sau pentru spaiul comercial poti gasi pe piata de profil numeroase solutii de izolatii. Serviciile de Fatade ventilate sunt printre cele mai importante care trebuie executate la o cladire, in caz contrar pagubele pe care proprietarul le va avea putand sa fie foarte mari.

Costurile lucrarilelor de Izolatii Fatade ventilate sunt foarte bune daca ne gandim la numeroasele avantaje pe care ele le aduc pe termen lung.

Izolatia terasei cu spuma poliuretanica are o durata de viata foarte mare datorita calitatii materialului folosit in cadrul lucrarilor de Izolatii exterioare. Spuma poliuretanica rigida poate fi folosita cu succes pentru lucrarile de Izolatii exterioare executate la orice tip de cladire.

Spuma poliuretanica rigida este aplicata prin pulverizare pe suprafata dorita pentru a fi Izolatii terasa. Nu conteaza mediul in care lucrarea este executata, caci acest material inovator isi pastreaza mereu calitatile, indiferent de conditiile in care este utilizat.

In special acoperisul unei locuinte sau al unei cladiri trebuie izolat asa cum trebuie impotriva infiltrarii apei in el. Spuma poliuretanica rigida se dovedeste deosebit de utila la Izolatii pentru terasa inclusiv in cadrul lucrarilor executate la pardoseli, fundatii si chiar piscine.

In industria navala, spuma poliuretanica rigida ajuta la reducerea temperaturilor extrene, dar poate reduce si zgomotul si vibratiile ce provin de la motoarele unor ambarcatiuni.

In plus, in industria navala, ea previne condensul in cazul ambarcatiunilor si asigura o durata mai mare de viata pentru acestea. Spuma poliuretanica rigida folosita laIzolatii exterioare este impermeabila si ajuta la evitarea formarii mucegaiului sau a mirosurilor neplacute.

Pentru lucrari mai complexe, in care sunt implicate fire de electricitate, spuma poliuretanica rigida se dovedeste buna deoarece ea este neutra si nu are reactii adverse ca in cazul polistirenului.

Cladirile de orice tip au mari probleme atunci cand in peretii si pardoseala lor se infiltreaza umezeala si apare condensul. Miscarea aerului in izolatie este si ea o problemna destul de mare pe care o intampina proprietarii. Rezultatul este adesea aparitia mucegaiului, a ciupercilor si putrefactiei, acestea ducand in numeroase cazuri la imbolnavirea oamenilor care locuiesc sau lucreaza in acea cladire.

Serviciile de Fatade ventilate cu spuma poliuretanica rigida se realizeaza in urma unei reactii chimice care are loc intre poliol si isocianat. Aceasta reactie care are loc permite prepararea materialului necesar chiar la locul unei constructii, amestecul fiind facut cu ajutorul unor instalatii mobile performante care ofera o calitate ireprosabila a materialului ce urmeaza a fi utilizat.

Mai mult decat atat, spuma poliuretanica rigida utilizata in cadrul lucrarilor deIzolatii exterioare este de mare ajutor pentru economisirea spatiului deoarece ea se aplica doar pe o suprafata, fie cea interioara sau exterioara. In cazul aplicarii ei la exterior va fi necesara si acoperirea suprafetei respective cu un strat protector rezistent la actiunea razelor ultraviolete.

Fata de calitatea de izolator termic foarte bun, spuma poliuretanica rigida este foarte buna si pentru a izola fonic o incapere sau pentru calitatea ei de a izola termic orice locuinta sau spatiu industrial. Datorita acestui material veti beneficia de un confort sporit acolo unde locuiti sau lucrati.

Portofoliu Fatade ventilate

Recenzii clienti fatade ventilate

Green Insulation

Fatade ventilate cu spuma

Hidroizolatii terase cu spuma

15
ani in domeniu
5139
Clienti multumiti
5197
Proiecte finalizate
2000000
m² izolati

Informatii de contact firma hidroizolatii terase

Green Insulation S.R.L.

S.C GREEN INSULATION S.R.L.
Adresa:Str. Principala, Nr. 350,
Baltateni, Com. Bacani,
Jud. Vaslui, Romania
CUI:RO40124512;
Email:office@greeninsulation.ro
Telefon: 0757 848 537
Telefon: 07( 25 677 862 )

ALOSPUMA


Autor Cristi Burghelea - CEO Green Inusulation SRL

Ultimele articole din categoria fatade ventilate

Noutati, Informatii, privind fatade ventilate
Poate te intereseaza si...

Alte Servicii de izolare oferite de Green Insulation

Servicii De Izolatii Cu Spuma Poliuretanica Si Poliuree
Izolatii exterioare si interioare cu spuma poliuretanica, izolatii mansarde, izolatii hale industriale

Servicii de Izolare cu spuma poliuretanica

Cea mai accesibila si eficienta izolatie este spuma poliuretanica

Servicii De Izolatii Exterioare Greeninsulation
Un material precum spuma poliuretanica este o solutie ideala pentru un camin calduros si eficient energetic.

Servicii de Izolatii Exterioare cu spuma poliuretanica

Izolatii exterioare cu spuma poliuretanica pentru locuinte, cladiri, case, spatii comerciale…

Servicii De Izolatii Interioare Cu Spuma Poliuretanica
Izolatii interioare pentru Locuinte, cladiri, spatii comerciale..

Servicii de Izolatii Interioare cu spuma

Orice lucrare de termoizolare este un avantaj cert in favoarea oricarui proprietar locuinta sau administrator de locuinte!

Servicii De Izolatii Cu Spuma Industriale Pentru Spatii Comerciale Si Hale Industriale
Izolatii cu spuma pentru hale si spatii industriale

Servicii de Izolatii cu spuma spatii industriale

Costurile lucrarilelor de Izolatii spatii industriale cu spuma sunt foarte bune daca ne gandim la numeroasele avantaje pe care ele le aduc pe termen lung.

Servicii Fatade Ventilate Djrf56Imtnqfmu7Rgaaaabjru5Erkjggg==
Hidroizolatii fundatii, acoperisuri, piscine...

Servicii de Hidroizolatii

Pentru hidroizolatii compania noastra utilizeaza atat spuma poliuretanica cat si spuma poliuretanica de ceaea mai buna calitate

Servicii De Fonoizolatii Cu Spuma
fonoizolatii cladiri, birouri, locuinte...

Servicii de fonoizolatii cu spuma

Spuma poliuretanica celula deschisa tip SOC010 se utilizeaza ca izolator termic si fono, ea avand marele avantaj de a fi aplicata cu usurinta.

Servicii Termoizolatii Mijloace De Transport Cu Spuma Poliuretanica
izolatii cu spuma barci, vagoane cf, remorci...

Servicii izolatii mijloace de transport

Izolarea mijloacelor de transport asigura conservate prin frig, deplasarea acestora de la locul de producţie la cel de prelucrare…

Servicii De Izolatii Spatii Industriale
Fatade ventilate cu spuma poliuretanica

Servicii izolatie fatade ventilate

Cu solutiile noastre pentru fatade ventilate obtineti beneficii termice si acustice, insotite de o estetica armonioasă.