Izolatii interioare cu spuma, TermoIzolatii

Spumă poliuretanică cu Celula Inchisă

Spumă Poliuretanică Cu Celula Inchisă

Spumă poliuretanică cu Celula Inchisă

Spuma poliuretanică cu celule închise este o spumă cu expansiune redusă, aplicată prin pulverizare, care formează o etanșare oriunde este pulverizată și este cunoscută că are o valoare R ( rezistenta termica), ridicată.

Denumirea acesteia vine de la modul în care se formează structural la aplicare spuma poliuretanică, astfel spuma cu celulă închisă este formată din celule care sunt complet închise, astfel încât aerul și umiditatea să nu poată pătrunde în spumă. Din acest motiv, celula închisă este mult mai rigidă și mai stabilă decât cea deschisă, astfel adăugând cu 200-300% mai multă rigiditate structurii pe care este aplicată.

Poate fi folosit oriunde în casă, inclusiv în garaje și subsoluri, și acționează ca o barieră substanțială împotriva umezelii care poate cauza mucegai, astfel spuma poliuretanică este nevătămată de daunele cauzate de apă.

Spuma cu celule închise este cea mai bună alegere pentru izolare acolo unde spațiul este o problemă, deoarece poate atinge de două ori valoarea R ( rezistenta termica), a spumei cu celule deschise în interiorul unui perete standard.

Avantajele spumei poliuretanice cu celulă închisă

 1. Izolator puternic
  Spuma de poliuretanică cu celule închise funcționează mai bine decât orice altă opțiune datorită naturii sale expansive, permițându-i să sigileze etanș toate colțurile și crăpăturile în mod eficient.
 2. Este o barieră împotriva umezelii
  Spre deosebire de alte materiale utilizate pentru izolare, spuma poliuretanică cu celulă închisă este o barieră împotriva umezelii. Nu absoarbe apa si, in caz de inundație, nu va retine umezeala astfel va rămâne eficientă după ce clădirea este uscata. În subsoluri și spații de acces, poate etanșa umiditatea solului și poate preveni senzația de umezeală și mirosul de mucegai.
 3. Economisește energie
  Izolația cu spumă pulverizată oferă o etanșare foarte bună, atunci când toate găurile și fisurile sunt umplute corespunzător. Această etanșare se reflectă foarte bine când vine vorba de gestionarea facturii lunare de energie. În general, o izolare adecvată va duce la o economie de până la 50% la factura de energie.
 4. Are o durată de viață lungă
  Spuma de poliuretanică este compusă din polimer inert, ceea ce îi permite să aibă o durată de viață nedeterminată. Beneficiile spumei poliuretanică cu celulă închisă pot fi de ani de zile înainte de a fi nevoie de reizolare. Investiția în izolație cu spumă va economisi bani pe termen lung, pe durata de viață a casei tale.
 5. Este un factor de descurajare a mucegaiului
  Spuma de poliuretanică este compusă din polimer inert, ceea ce îi permite să aibă o durată de viață nedeterminată. Beneficiile spumei poliuretanică cu celulă închisă pot fi de ani de zile înainte de a fi nevoie de reizolare. Investiția în izolație cu spumă va economisi bani pe termen lung, pe durata de viață a casei tale.
 6. Etanșare completa
  Izolația cu spumă cu pulverizare cu celule închise este capabilă în mod unic să sigileze complet găurile și crăpăturile din pod sau spațiul de acces. Scurgerile de aer sunt unul dintre principalii factori ce contribuie la facturile mari la energie. Izolația cu spumă prin pulverizare creează o etanșare puternică, la infiltrarea aerului decât alte tipuri de izolație.
 7. Eco- Friendly
  Spuma poliuretanică ajută la reducerea consumului de energie, creând astfel o gospodărie mai „verde”. Protejează împotriva umidității și a mucegaiului și este proiectat să reziste la nesfârșit, producând mai puține materiale consumate.

 

Izolarea casei este o necesitate pentru creșterea eficienței și confortului casei. Izolația cu spumă cu celule închise este cel mai bun produs de pe piață pentru a maximiza eficacitatea și a minimiza costurile pe termen lung. Astfel o izolația cu spumă cu celule închise este una dintre cea mai buna alegere pentru de izolare a casei tale. Întrucât există atât de multe beneficii pentru acest tip de izolație, echipa Green Insulațion vă oferă consultanță gratuită dacă aveți întrebări.

În funcție de unde se aplică spuma poliuretanică cu celule închise, mai jos vei găsi un calculator de preț, pentru a vă calcula prețul de aplicare și materialele necesare izolației dvs. .

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe motive pentru care ar trebui să folosești izolație cu spumă cu celule închise în casa ta!

 

author-avatar

About Green Insulation

Green Insulation este o companie ce ofera clientilor sai o metoda de izolatie eficienta si de durata. pentru izolatii utilizam spuma poliuretanica si poliuree de cea mai buna calitate, produsa de cei mai mari producatori la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.