Bun Venit la Green Insulation

Despre Noi Green Insulation - Izolatii cu Spuma

Green Insulation este o firma ce are domeniu principal de activitate de aplicare servicii de izolatii de spuma, hidroizolatii si fonoizilatii. Misiunea noastra consta in reducerea consumului de energie din Romania prin servicii profesionale de termoizolatii, hidroizolatii si fonoizolatii cu spuma poliuretanica si poliuree!

Izolatii exterioare si interioare cu spuma poliuretanica la mansarde, hale industriale si aplicare de poliuree si vopsele hidroizolante pentru piscine

Despre Green Insulation  – Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul aplicarii de spuma poliuretanica, profesionalismul si devotamentul, dar mai ales calitatea ridicata a produselor pe care le folosim, au contribuit la dezvoltarea si finalizarea cu succes a unor proiecte cu finanatare europeana. In portofoliul nostru izolatii cu spuma veti gasi lucrari si proiecte care nu fac diferenta din punct de vedere a sursei de finantare, noi acordand importanta necesara oricarei solicitari pe care o aveti in ceea ce priveste activitatea pe care o prestam.

Printre clientii nostri multumiti se regasesc:

  • Sc Petrom Sa
  • Ministerul Apararii Nationale
  • Sc Interagroaliment Srl
  • Sc Agrisol International Ro Srl
  • SC Avicola Focsani
  • Sc Safir Srl

Authorde Cristi Burghelea – CEO Green Insulation S.R.L.

Green Insulation

Ultimele noastre proiecte de izolatie cu spuma

Cu ohipa ce are o  experienta vasta in domeniul izolatiilor cu spuma S.C. Green Insulation S.R.L., a finalizat cu succes multe proiecte si ne bucuram ca  foarte multi clienti sunt multumiti de calitatea serviciilor oferite. Produsele si serviciile noastre au fost folosite pentru a acoperi suprafete importante cu spuma poliuretanica si poliuree. astfel ca ne putem mandri cu multe proiecte de termoizolatii, hidroizolatii, si fonoizilatii cu spuma poliuretanica.

Authorde Cristi Burghelea – CEO Green Insulation S.R.L.

Izolatii exterioare si interioare cu spuma poliuretanica, mansarda, hale industriale, vopsele hidroizolante pentru piscine

La Green Insulation, noi va punem ideea in practica

10
ani in domeniu
5139
Clienti multumiti
5197
Proiecte finalizate
2000000
m² izolati
Noutati si informatii din domeniile Izolatii exterioare si interioare cu spuma poliuretanica, mansarda, hale industriale, vopsele hidroizolante pentru piscine.

Recenzii clienti

Informatii de contact Izolatii cu Spuma

Green Insulation S.R.L.

S.C Green Insulation SRL
CUI:40124512; CIF: J37/770/2018
Telefon: 0757 848 537
Telefon: 07( 25 677 862 )
                          ALOSPUMA
Email: office@greeninsulation.ro
Adresa: Sat Baltateni, Str. Principala,
Nr. 350, Com Bacani, Jud Vaslui,

Author Cristi Burghelea  – CEO Green Inusulation SRL 

Green Insulation - Izolatii cu Spuma

Izolatii cu spuma

I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be incapable of drawing a single.

izolatii cu spuma

Izolatii interioare cu spuma