Politica de confidentialitate

Va mulumim ca vizitati Website-ul Companiei AgroCenter Romania. Suntem o companie romaneasca, infiintata in anul 2011, dedicata  micilor si marilor fermieri. Vă rugam să cititi in continuare termenii si conditiile de utilizare a acestui site, oferindu-va consimtamantul pentru a avea permisiunea de a utiliza serviciile noastre.

Cine Suntem

Logo green InsulationAdresa noastra Web este: https://greeninsulation.ro

Date Comerciale:

  • Green Insulation, cu denumirea comercială S.C. Green Insulation S.R.L., având sediul social în Mun. Barlad, Jud Vaslui, Str. Toma Chiricuţă, Nr. 31,  cod postal 731110. Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J37/770/2018.

Politica de confidentialitate

Introducere

Politica de confidentialitate a prezentului website

  1. Confidentialitatea vizitatorilor website-ului nostru ( greeninsulation.ro  ) este foarte importanta pentru noi si ne luam angajamentul sa o protejam. Aceasta politica explica ce vom face cu informatiile dumneavoastra personale.
  2. Acordarea consimtamantului asupra utilizarii cookie-urilor in concordanta cu termenii acestei politici atunci cand vizitati website-ul nostru pentru prima data, ne permite sa utilizam cookie-uri de fiecare data cand vizitati website-ul nostru.
  1. Informatii Generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale S.C.GREEN INSULATION S.R.L cu sediul in Mun. Barlad, Jud Vaslui, Str. Toma Chiricuţă, Nr. 31,  cod postal 731110. Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J37/770/2018., in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet greeninsulation.ro , denumit in continuare ( „ Site-ul ”).

  1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

2.a. Nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare

Daca sunteti client al Site-ului, S.C.GREEN INSULATION S.R.L va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul  S.C.GREEN INSULATION S.R.L precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe Site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google,  S.C.GREEN INSULATION S.R.L va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de  S.C.GREEN INSULATION S.R.L, iar contul creat va fi sters automat.

2.b. Date cu caracter personal furnizate in mod direct

Daca sunteti vizitator al Site-ului,  S.C.GREEN INSULATION S.R.L , va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.

2.c. Date cu caracter personal furnizate in mod indirect

Daca sunteti vizitator al Site-ului,  S.C.GREEN INSULATION S.R.L , va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in mod indirect, datorita modulelor de urmarire a traficului, de securitate si a celor de statistica cum ar fi:

  • informatii despre computer, inclusiv adresa IP, locatia geografica, tipul si versiunea browser-ului si despre sistemul de operare folosit;
  • informatii despre vizitele si utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile paginii si caile de navigare pe website
  • informatii care sunt generate in timp ce utilizati website-ul nostru, inclusiv despre cand, cat de des si in ce circumstante il utilizati;
  1. Scopurile si temeiurile prelucrării

3.a. Daca sunteti client al Site-ului,  S.C.GREEN INSULATION S.R.L prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si  S.C.GREEN INSULATION S.R.L respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc. Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si  S.C.GREEN INSULATION S.R.L , definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor de utilizare ale prezentului Site. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si  S.C.GREEN INSULATION S.R.L .
  • pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba  S.C.GREEN INSULATION S.R.L in contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea  S.C.GREEN INSULATION S.R.L , de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

  • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de  S.C.GREEN INSULATION S.R.L , prin intermediul Site-ului.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati. Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea „Informatiile contului meu”. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii „Informatiile contului meu”. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • in scopul efectuarii diverselor analize, statistici, raportari privind modul de functionare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe Site.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al  S.C.GREEN INSULATION S.R.L de a imbunatati permanent experienta clientilor pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastra.

3.b. Daca sunteti vizitator al Site-ului,  S.C.GREEN INSULATION S.R.L prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de  S.C.GREEN INSULATION S.R.L , prin intermediul Site-ului.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe Site.

Temei legal: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al  S.C.GREEN INSULATION S.R.L de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  1. Durata pentru care va prelucram datele

Aceasta Sectiune stabileste politicile si procedurile noastre de pastrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectarii obligatiilor noastre legale cu privire la pastrarea si stergerea informatiilor personale.

Ca principiu,  S.C.GREEN INSULATION S.R.L va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina  S.C.GREEN INSULATION S.R.L (de exemplu, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonului „Stergere cont” din sectiunea contul meu,  S.C.GREEN INSULATION S.R.L va interpreta aceasta actiune ca optiune a dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informăa ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal aceasta tinand si de alte aspecte prevazute de lege ( ex. Documente justificative financiar – contabile) .

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing,S.C.GREEN INSULATION S.R.L, va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de S.C.GREEN INSULATION S.R.L pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Daca un cont creat pe site-ul nostru este inactiv si nu a efectuat comenzi acesta va fi sters in mod automat dupa o perioada de 5 ani de la ultima autentificare in cont.

În pofida celorlalte dispozitii din aceasta Sectiune G, vom pastra documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:

  1. in masura in care ni se solicita acest lucru prin lege;
  2. daca consideram ca documentele pot fi relevante pentru orice procedura legala in derulare sau viitoare; si
  3. pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informatii catre terti in scopul prevenirii fraudelor si reducerea riscului de credit);
  1. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare,  S.C.GREEN INSULATION S.R.L poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina  S.C.GREEN INSULATION S.R.L in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, dar si catre angajatii, ofiterii, asiguratorii, consilierii profesionisti, agentii, furnizorii sau subcontractantii nostri, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate mai jos:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre S.C.GREEN INSULATION S.R.L prin intermediul Site-ului;
  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de sigurana si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.
  • in legatura cu orice procedura legala potentiala sau in curs;
  • pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informatii catre terti in scopul prevenirii fraudelor si reducerea riscului de credit);
  • catre cumparatorul oricarei afaceri prezente si viitoare din portofoliu  S.C.GREEN INSULATION S.R.L

Cu exceptia situatiilor prevazute in aceasta politica, nu vom furniza informatiile dvs. personale catre terti.

  1. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre S.C.GREEN INSULATION S.R.L pot fi transferate in afara Romaniei, catre state din Uniunea Europeana, catre state care au instituite legi de protectie a datelor personale echivalente cu cele in vigoare in Spatiul Economic European sau catre state ce nu au astfel de politici de confidentialitate, dar firmele partenere au implementate si respecta politici de confidentialitate conform GDPR.

  1. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre S.C.GREEN INSULATION S.R.L , conform celor descrise in prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea  S.C.GREEN INSULATION S.R.L cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre  S.C.GREEN INSULATION S.R.L a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
  • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
    • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, S.C.GREEN INSULATION S.R.L sa va anonimizeze aceste date ( lipsindu-le astfel de caracterul personal ) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :
    • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
    • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau o persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre  S.C.GREEN INSULATION S.R.L catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
    • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al  S.C.GREEN INSULATION S.R.L sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care  S.C.GREEN INSULATION S.R.L poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
    • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
  1. Securitatea informatiilor dvs. personale

Vom lua masuri de precautie tehnice si organizationale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzatoare sau modificarea informatiilor dvs. personale.

Vom stoca toate informatiile personale pe care le oferiti pe serverele noastre securizate (protejate prin parola si firewall).

Toate tranzactiile financiare electronice incheiate prin intermediul website-ului nostru vor fi protejate de tehnologia de criptare.

Ati luat la cunostita faptul ca transmiterea informatiilor pe internet este in mod obisnuit nesigură si nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

Sunteti responsabil(a) pentru pastrarea confidentialitatii parolei pe care o utilizati pentru accesarea website-ului nostru; nu va vom solicita niciodata parola (cu exceptia momentului cand va conectati pe website-ul nostru).

  1. Modificari

Ne rezervam dreptul de a actualiza aceasta politica din cand in cand publicand o versiune noua pe website-ul nostru. Trebuie sa verificati ocazional aceasta pagina pentru a va asigura ca intelegeti orice modificare adusa acestei politici. Va putem anunta despre modificarile aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privata de pe site-ul nostru de catre reprezentantii  S.C.GREEN INSULATION S.R.L .

10.Site-uri terte

S.C.GREEN INSULATION S.R.L prin site-ul nostru include hyperlink-uri catre si detalii despre site-uri terte. Nu detinem niciun control si nu ne facem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale tertilor.

  1. Actualizarea informatiilor

Va rugam sa ne anuntati daca informatiile personale pe care le detinem despre dvs. trebuie sa fie corectate sau actualizate.

  1. Cookie-uri

Aceast website foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: politica-privind-cookie-urile

Un cookie este un fişier text care contine mici fragmente de informatii trimise navigatorului tău şi memorate în computerul, telefonul tău mobil sau alt dispozitiv, atunci când vizitezi un site. Acest fişier cookie trimite informaţii înapoi către site ori de câte ori îl revizitezi. Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care rămân în computerul tău până când le ştergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar până când închizi fereastra navigatorului tău. Cookie-urile pot fi ale părtii-gazdă (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care îl vizitezi, sau ale unor părti terte, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care îl vizitezi.

Cum sunt utilizate cooki-urilie de catre Green Insulation?

Cum utilizeaza Green Insulation cookie-urile? Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăti functionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăti experienta utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din următoarele categorii:

Cookie-uri strict necesare: Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru ca tu să poti naviga pe site şi să foloseşti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului. Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra înregistrarea şi autentificarea utilizatorului. Fără aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale părtii-gazdă (first-party) şi pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor functiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

Cookie-uri pentru performanta: Aceste cookie-uri colectează informatii despre cum utilizează vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colectează informatii care identifică vizitatori individuali. Toate informatiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate şi anonime. Folosim aceste cookie-uri pentru a:

  • realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre
  • Măsura impactul campaniilor noastre publicitare.

Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale părtii-gazdă sau ale unor părti terte. Pe scurt, aceste cookie-uri colectează informatii anonime despre paginile vizitate şi reclamele vizualizate. Cookie-uri pentru functionalitate: Aceste cookie-uri permit unui site să memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau tara în care te afli) şi oferă opţiuni îmbunătătite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informatiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate şi ele nu pot înregistra activităţile tale de navigare pe alte site-uri. Folosim aceste cookie-uri pentru a:

  • memora dacă ai beneficiat deja de un anumit serviciu
  • îmbunătăti experienta în general pe tot site-ul, memorând preferintele tale.

Cookie-uri pentru publicitate: Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de câte ori vezi o reclamă, precum şi pentru a măsura impactul campaniilor publicitare. Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul. Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de terte părti, cum ar fi companiile de publicitate şi agentii lor, şi pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de terte părti. Cookie-uri pentru retele sociale: Aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe https://greeninsulation.ro  pe respectivele retele.

Green Insulation nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare. Cum să administrezi & ştergi cookie-uri Dacă vrei să impui restrictii, să blochezi sau să ştergi fişiere cookie, poti s-o faci modificând setările navigatorului tău de web. Utilizarea https://greeninsulation.ro  fără respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denotă consimtământul vizitatorilor pentru utilizarea de către noi a unor astfel de tehnologii şi pentru prelucrarea informaţiilor.

Ce cookie-uri folosim:

CookieTipDuratăDescriere
CKHEqnBRwAsession1 ziNo description
CONSENTpersistent7 ani si 9 luniStocheaza informatii privind acordul dvs in privinta acceptarilor sau ne acceptarilor de cookie
cookielawinfo-checbox-functionalpersistent11 luniCookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Funcțional”.
cookielawinfo-checkbox-analiticepersistent11 luniAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Analytics”.
cookielawinfo-checkbox-cookie-urile-publicitarepersistent11 luniAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Publicitate”.
cookielawinfo-checkbox-diversepersistent11 luniAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Diverse”.
cookielawinfo-checkbox-functionalepersistent11 luniCookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Funcțional”.
cookielawinfo-checkbox-necesarepersistent11 luniAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-urile sunt folosite pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Necesar”.
cookielawinfo-checkbox-performantapersistent11 luniAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Performanță”.
HLyQPuRUCqosession1 ziNo description
IDEpersistent, externe1 an si 24 zileFolosit de Google DoubleClick, stochează informații despre modul în care utilizatorul utilizează site-ul web și orice altă reclamă înainte de a vizita site-ul web. Aceasta este utilizată pentru a prezenta utilizatorilor reclame relevante pentru ei în funcție de profilul utilizatorului.
kFmVREplDCGZjsession1 ziNo description
test_cookiesession, externe15 minuteAcest cookie este setat de doubleclick.net. Scopul cookie-ului este de a determina dacă browserul utilizatorului acceptă cookie-uri.
viewed_cookie_policypersistent11 luniCookie-ul este setat de pluginul GDPR Cookie Consent și este utilizat pentru a stoca dacă utilizatorul a consimțit sau nu utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale.
VISITOR_INFO1_LIVEpersistent, externe5 luni si 27 zileAcest cookie este setat de Youtube. Folosit pentru a urmări informațiile videoclipurilor YouTube încorporate pe un site web.
yIFckGlWsession1 ziNo description
YSCsession, externesessionAcest cookie este setat de serviciul video YouTube pe pagini cu videoclip YouTube încorporat

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@greeninsulation.ro

 

13. Alte Informatii Utile

Politica de Confidentialitate actualizata ultima oara azi: 04.02.2021

 

[ultimate_gdpr_policy_accept]