Fonoizolatii oriunde in Romania

Servicii de fonoizolatii cu spuma poliuretanica

Green Insulation va ofera cele mai bune servicii si solutii de fonoizolatii cladiri rezidentiale, spatii industriale si comerciale

  • Izolatiile pentru spatiile si halele industriale au o perioada minima de viata de 50 de ani!

Serviciile de fonoizolatii sunt destul de greu de executat la o calitate foarte buna. Cei care doresc sa aiba lucrari de fonoizolatii de cea mai buna calitate pentru locuinta lor sau pentru un spatiu industrial pot folosi in aces scop spuma poliuretanica celula deschisa tip SOC010, un material cu multiple calitati ce isi gaseste intrebuintarea in numeroase domenii datorita versatilitatii lui.

Daca locuiesti sau lucrezi intr-un mediu in care zgomotul este foarte mare, cu siguranta ai nevoie de lucrari si servicii de fonoizolatii executate la locuinta ta. Acestea iti vor asigura un confort sporit si te vor feri de numeroase neplaceri si de stresul unui zgomot constant care te deranjeaza.

Materiale folosite pentru fonoizolatii

izolare fonică

Spuma poliuretanica celula deschisa tip SOC010 se utilizeaza inclusiv ca izolator termic dar se preteaza foarte bine pentru a fi folosita pentru lucrari de izolare fonică, ea avand marele avantaj de a fi preparata chiar la locul constructiei si de a fi aplicata cu usurinta pe aproape orice suprafata este nevoie de ea.

Chiar daca aveti de executat alte lucrari simultane la aceeasi constructie, nu trebuie sa va ingrijorati caci spuma poliuretanica celula deschisa tip SOC010 se foloseste cu succes si in asemenea situatii. Lucrarile de fonoizolatii reprezinta mereu o investitie care se dovedeste deosebit de utila pe termen lung. Cei care locuiesc in marile orase stiu ca e foarte greu sa te simti confortabil intr-o locuinta in care se aude tot timpul zgomot din exterior.

Exista si situatii in care oamenii locuiesc in apartamente care se gasesc in cladiri in care exista cluburi, cafenele, restaurante si alte spatii comerciale. Ele sunt o posibila sursa de galagie si de disconfort pentru locatari.

Din acest motiv, lucrarile  si serviciile de fonoizolatii sunt recomandate pentru toti cei care doresc sa aiba un confort sporit in casa in care locuiesc, indiferent unde ar fi aceasta. Fonoizolarea unei locuinte va impiedica transmiterea sunetelor exterioare in interior si implicit transmiterea sunetului intre doua incaperi.

Serviciile de fonoizolatii reprezinta o investitie inspirata intotdeauna. Poti avea vecini foarte galagiosi sau poti constata ca o cladire nu are o izolare foarte buna atunci cand vine vorba de transmiterea sunetelor in interiorul ei.

Solutii de fonoizolatii

Exista multe solutii si servicii de fonoizolatii pe piata de profil, insa trebuie sa profiti acum de avantajele pe care ti le ofera spuma poliuretanica celula deschisa tip SOC010 in acest sens. Ea este intrebuintata in mai multe scopuri si reprezinta o solutie ieftina pentru oricine doreste o lucrare de calitate, la cele mai inalte standarde.

Nu numai lucrarile de fonoizolatii sunt executate cu bine atunci cand se foloseste acest material, ci si izolarea termica a cladirii este facuta la o calitate superioara.

Astfel, factura la consumul de energie electrica si gaze este mai mica decat va asteptati, numai dupa ce executati lucrarile necesare cu acest material extraordinar.

Lucrarile de fonoizolatii sunt facute cu succes abia dupa ce se face si o evaluare a spatiului respectiv. Specialistii trebuie sa determine natura zgomotului si intensitatea lui, astfel incat totul sa fie facut in mod corespunzator, iar calitatea sa fie cea dorita de proprietar.

Portofoliu servicii de fonoizolatii

Recenzii clienti fonoizolatii

Green Insulation

Fonoizoilatii cu spuma poliuretanica

Fonoizolatii cu spuma

15
ani in domeniu
5139
Clienti multumiti
5197
Proiecte finalizate
2000000
m² izolati

Informatii de contact ifirma fonoizolatii

Green Insulation S.R.L.

S.C GREEN INSULATION S.R.L.
Adresa:Str. Principala, Nr. 350,
Baltateni, Com. Bacani,
Jud. Vaslui, Romania
CUI:RO40124512;
Email:office@greeninsulation.ro
Telefon: 0757 848 537
Telefon: 07( 25 677 862 )

ALOSPUMA


Autor Cristi Burghelea - CEO Green Inusulation SRL

Ultimele articole din categoria fonoizolatii

Noutati, Informatii, privind fonoizolatiile
Poate te intereseaza si...

Alte Servicii de izolare oferite de Green Insulation

Servicii De Izolatii Cu Spuma Poliuretanica Si Poliuree
Izolatii exterioare si interioare cu spuma poliuretanica, izolatii mansarde, izolatii hale industriale

Servicii de Izolare cu spuma poliuretanica

Cea mai accesibila si eficienta izolatie este spuma poliuretanica

Servicii De Izolatii Exterioare Greeninsulation
Un material precum spuma poliuretanica este o solutie ideala pentru un camin calduros si eficient energetic.

Servicii de Izolatii Exterioare cu spuma poliuretanica

Izolatii exterioare cu spuma poliuretanica pentru locuinte, cladiri, case, spatii comerciale…

Servicii De Izolatii Interioare Cu Spuma Poliuretanica
Izolatii interioare pentru Locuinte, cladiri, spatii comerciale..

Servicii de Izolatii Interioare cu spuma

Orice lucrare de termoizolare este un avantaj cert in favoarea oricarui proprietar locuinta sau administrator de locuinte!

Servicii De Izolatii Cu Spuma Industriale Pentru Spatii Comerciale Si Hale Industriale
Izolatii cu spuma pentru hale si spatii industriale

Servicii de Izolatii cu spuma spatii industriale

Costurile lucrarilelor de Izolatii spatii industriale cu spuma sunt foarte bune daca ne gandim la numeroasele avantaje pe care ele le aduc pe termen lung.

Servicii De Fonoizolatii Djrf56Imtnqfmu7Rgaaaabjru5Erkjggg==
Hidroizolatii fundatii, acoperisuri, piscine...

Servicii de Hidroizolatii

Pentru hidroizolatii compania noastra utilizeaza atat spuma poliuretanica cat si spuma poliuretanica de ceaea mai buna calitate

Servicii De Fonoizolatii Cu Spuma
fonoizolatii cladiri, birouri, locuinte...

Servicii de fonoizolatii cu spuma

Spuma poliuretanica celula deschisa tip SOC010 se utilizeaza ca izolator termic si fono, ea avand marele avantaj de a fi aplicata cu usurinta.

Servicii Termoizolatii Mijloace De Transport Cu Spuma Poliuretanica
izolatii cu spuma barci, vagoane cf, remorci...

Servicii izolatii mijloace de transport

Izolarea mijloacelor de transport asigura conservate prin frig, deplasarea acestora de la locul de producţie la cel de prelucrare…

Servicii De Izolatii Spatii Industriale
Fatade ventilate cu spuma poliuretanica

Servicii izolatie fatade ventilate

Cu solutiile noastre pentru fatade ventilate obtineti beneficii termice si acustice, insotite de o estetica armonioasă.