Spuma Poliuretanica

Spuma poliuretanica

Spuma PoliuretanicaCat de utila este spuma poliuretanica?

Spuma poliuretanica are o perioada minima de viata de 50 de ani!

Atunci cand ai un proiect de constructii si doresti o izolatie de calitate pentru acesta e util sa iei in calcul spuma poliuretanica.

Fiind un produs de calitate inalta si cu multiple calitati, spuma poliuretanica rigida prezinta calitati precum versatilitatea, utilizarea in scopuri multiple si prepararea usoara, chiar la locul constructiei.

Tot ceea ce se foloseste la prepararea ei este transportat la locul constructiei si preparat chiar in situ.

Cei care nu au mai lucrat pana acum cu spuma poliuretanica trebuie sa stie ca ea se adapteaza oricarui tip de constructie si se poate aplica oricarei suprafete des folosite in acest domeniu. Echipamentele mobile folosite la prepararea ei asigura mentinerea unei calitati constante a acesteia pentru foarte mult timp. Astfel, izolatia unei locuinte sau a unui spatiu industrial se face la cele mai inalte standarde pe care cei care apeleaza la produsul nostru le au.

Aplicarea ei este usor de facut atat la exterior, cat si la interior. Astfe, cei care doresc sa foloseasca spuma poliuretanica ridiga o pot utiliza pentru acoperisuri, pereti, fundatii, dar si pentru izolarea unor alte tipuri de spatii, asa cum sunt piscinele, camerele frigorifice si depozitele. Clientul poate alege grosimea la care sa fie aplicata spuma poliuretanica cu ajutorul careia el doreste sa faca izolarea unei cladirii sau a unui spatiu.

Ceea ce trebuie sa stie fiecare client este faptul ca grosimea acestui tip de spuma poliuretanica trebuie sa fie de minim 3 cm, atunci cand e vorba de barierele termice. In cazul barierelor de vapori, grosimea minima e recomandata la valoarea de 2 cm. Aplicarea ei trebuie facuta cu personalul nostru de specialitate, deoarece, in caz contrar, nu poate fi garantata calitatea lucrarii executate de personal care nu este calificat in astfel de operatiuni de izolare a cladirilor.

Orice cladire, in special cladirile cu destinatia de locuinta, trebuie sa aiba o izolatie termica si fonica foarte buna, astfel incat sa asigure locatarilor confortul dorit de acestia. Caldura se pierde din locuinte prin mai multe locuri, printre acestea numarandu-se podeaua, usile, peretii, tavanul si acoperisul.

Daca aceste locuri nu sunt izolate foarte bine cu spuma poliuretanica rigida sau cu un alt material, consumul de energie creste si al exponential iar facturile pot deveni o problema pentru cei care locuiesc acolo.

Cei care doresc sa foloseasca toate incaperile unei locuinte, inclusiv mansarda acesteia, trebuie sa se gandeasca la modul in care executa izolatia acoperisului. In acest caz, este necesara si izolarea intre capriorii acoperisului. In acest mod, spatiul mansardei este perfect functional si poate fi locuit fara probleme in orice perioada a anului. Izolarea cu spuma poliuretanica este mai eficienta decat cea cu alte materiale, asa cum sunt polistirenul si vata minerala.

Mai mult decat atat, o izolare necorespunzatoare a spatiilor interioare poate duce la formarea condensului si la alte probleme si complicatii. Astfel, o investitie bine facuta la timpul potrivit, in spuma poliuretanica, va va rasplati in viitor asa cum va asteptati. Confortul va va fi, astfel, asigurat.

.