Hidroizolatie acoperis bloc

Firma Izolatii cu Spuma

Green Insulation S.R.L.

Green Insulation este o companie ce ofera clientilor sai o metoda de hidroizolatie eficienta si de durata. pentru hidrozolatii utilizam spuma poliuretanica si poliuree de cea mai buna calitate, produsa de cei mai mari producatori la nivel mondial.

SARCINA

Hidroizolatie cu spuma

MATERIALE

Spuma poliureeica, Spuma poliuretanica cu celula inchisa

FIRMA EXECUTANTA

https://greeninsulation.ro/

01.

HIDROIZOLATIE

La un bloc unde apa se infiltreaza ca la ea acasa in apartamentele oamenilor ce solutie de hidroizolare alegeti? Care sunt pasii de urmat pentru izolarea cat mai corecta?

02.

HIDROLATIA CU SPUMA

Hidrolatia cu spuma poliuretanica cu celula inchisa si poliuree este cea mai moderna varianta metoda de hidroizolatia, se face rapid si sigileaza toate fisurile si porii..

03.

APLICARE

Acest tip de izolatie pentru terase se aplica doar pe suprafete uscate, prin pulverizare, la temperaturi de peste 5 grade celsius si cu o viteza a vantului calma, usor perceptibila.

Hidroizolati cu spuma avantaje

Combinarea de sisteme poliuretanice rigide, lichide sau poliureice pentru terase si acoperisuri, este o solutie de calitate si cu durata mare de viata. In acest fel se realizeaza o hidroizolatie continua, fara imbinari si suduri si cu o efcienta termica maxima.